Hoppa till innehållet

Uppblåsbart Spa/ Jacuzzi

Ett uppblåsbart spa ger avslappning för muskler och sinne. Koppla av i underbart varmt vatten, omgiven av tusentals terapeutiska varma bubblor eller kraftfulla massagestrålar. Intex PureSpa uppblåsbara spa är en kombination av ultimat komfort med optimal användarvänlighet. Du kan ställa in och förvara den uppblåsbara badtunnan var och när du vill. Tack vare den inbyggda uppblåsningspumpen finns det ingen anledning att blåsa upp eller blåsa upp själv. Filterpumpen håller vattnet rent, tillsammans med klorflottan eller saltvattensystemet. så allt du behöver göra är...njuta!Intex PureSpa Deluxe uppblåsbart spa
 

Underbart varmt vatten, upp till 40°C i ditt uppblåsbara spa

Det uppblåsbara spaet har en motorenhet fäst på sig, som förutom filterpumpen och uppblåsningspumpen även innehåller värmeelementet. Detta värmer upp vattnet i det uppblåsbara spabadet till en underbart behaglig temperatur och säkerställer sedan att vattnet håller sig vid rätt temperatur. Du kan enkelt ställa in önskad vattentemperatur på kontrollpanelen, mellan 20° och 40°C. Vilken är din idealiska vattentemperatur? Med de lyxigaste modellerna kan du till och med ställa in vattentemperaturen via en app på din telefon eller surfplatta. Börja värma upp det uppblåsbara spaet så att du kan kliva in i ett varmt bad så fort du kommer hem. Nu är det lyx!Fiber-Tech® konstruktion för robusta väggar

Väggarna och botten på Intex uppblåsbara spa är gjorda av mycket starkt material, nämligen tre lager tjock laminerad PVC. Det är en uppblåsbar produkt, men på grund av materialets styrka är den mycket hållbar och motståndskraftig mot stötar. Väggarnas insida är inte bara fylld med luft utan även med tusentals polyesterfibrer som löper från den ena sidan till den andra, den så kallade Fiber-Tech®-tekniken. Detta gör väggarna så rejäla att man kan sitta på kanten utan att den rasar.

 

Uppblåsbart spa med Fiber-Tech-teknik


Vilket uppblåsbart spa väljer du?

Uppblåsbara spa finns i olika modeller, storlekar och former. Vilket är det perfekta spaet för dig? Och vad ska man vara uppmärksam på?

Hur stor?

Hur många vill du ska kunna använda det uppblåsbara spabadet samtidigt? Som ett par eller med hela familjen? Varje uppblåsbart spa anger ett maximalt antal personer som får plats i spaet: 4, 6 eller 8 personer. Observera att detta är det maximala antalet personer, vill du ha lite utrymme och rörelsefrihet är det bäst att välja en något högre kapacitet.

Bubblor eller massagestrålar?

De flesta uppblåsbara spa är utrustade med bubbelstrålar, varma bubblor bubblar upp från små öppningar i väggen för en härlig bubbelmassage. Förutom denna bubbelfunktion har vissa uppblåsbara spa även massagestrålar, med kraftfulla strålar som strömmar från sidan av spaet som masserar kroppen.

Vilken form och färg?

Vilken modell passar bäst för din smak och din trädgård eller terrass? Du kan välja standard runda Spa, men det finns även fyrkantiga uppblåsbara Spa. Det finns också mycket att välja på när det gäller färg. Går du för beige, blått eller svart i en enfärgad färg, eller väljer du ett motiv på väggarna som med Intex Greywood Deluxe Spa?

Lyxiga extrafunktioner

Alla uppblåsbara spa är i princip likadana: skönt, varmt, bubblande vatten att koppla av i. Men det finns också många extrafunktioner att välja mellan som kan förvandla den uppblåsbara badtunnan till en riktig wellnessupplevelse. Tänk på nackstöd för extra komfort, eller belysning för extra stämningsfullt bubblande på kvällen.Uppblåsbart spa med bubblor
 

Intex Uppblåsbart Bubble Spa

Intex PureSpa Bubble Massage-serien består av uppblåsbara spa med bubbelfunktion. Tusentals uppvärmda bubblor bubblar upp från små öppningar för en avkopplande, terapeutisk massage. Intex Bubble Spas finns i olika utföranden, olika färger och i fyrkantig eller rund form. Välj det billigaste uppblåsbara spaet eller gå för den lyxiga versionen med extra lyxiga tillbehör. Varje uppblåsbart spa finns i en version för 4 och 6 personer.Intex Uppblåsbara Bubble & Jet Spa

Intex PureSpa Deluxe-serien är den lyxigaste serien av uppblåsbara spa. Förutom bubbelinställningen har Intex deluxe Spa också kraftfulla jetstrålar som flödar från sidan av spaet och ger en extra massage. Dessutom är dessa lyxiga spa utrustade med ett saltvattensystem, så att du inte behöver klor. Saltvattensystemet fungerar helt automatiskt och ger ett spa fullt av rent vatten utan att du behöver oroa dig för det.

 

Uppblåsbart spa med jetstrålar


Håller det uppblåsbara spabadet rent

Vill du njuta av att bubbla är det trevligt om du kan göra detta i rent vatten. Det finns faktiskt 3 saker som är viktiga för rent vatten:

1. Filterpumpen

Alla uppblåsbara spa är utrustade med en pumpenhet som innehåller en patronfilterpump. Denna filterpump filtrerar all smuts från vattnet, ner till den minsta smutspartikeln. Smutsen blir kvar i en filterpatron, ett filter som du kan skölja rent och byta ut. Filterpumpen håller dessutom vattnet i rörelse genom att pumpa runt, vilket förhindrar att alger, svampar och bakterier växer ordentligt (dessa föredrar stillastående vatten). Låt därför filterpumpen på det uppblåsbara spabadet gå så mycket som möjligt den ska faktiskt alltid vara på. På så sätt kan den utföra sitt filtreringsarbete optimalt och vattnet förblir alltid i rörelse. Byt dessutom ut filterpatronen var tredje till var fjärde dag för att förhindra vattenförorening. Varje uppblåsbart spa kommer med två filterpatroner, men det är säkert bra att alltid beställa några extra.

2. Klor eller saltvatten

Om vattnet står längre kan det växa alger, svampar och bakterier i det. De växer ännu snabbare i varmt vatten. Av denna anledning behöver du ett desinfektionsmedel i vattnet, som dödar alger och bakterier. Det finns två alternativ: klor eller ett saltvattensystem. De flesta uppblåsbara spa med bubblor kommer med en klorfloater som standard. Du lägger klortabletter i klorflottan och låter det flyta i vattnet, så tillsätts klor automatiskt i vattnet, regelbundet och perfekt doserat. De lyxigare spabaden har ett inbyggt saltvattensystem. När du tillsätter salt i vattnet omvandlar saltvattensystemet det till klorid, som sedan dödar bakterierna och desinficerar vattnet. Denna klorid har faktiskt samma effekt som kemisk poolklor, men är luktfri, smaklös och irriterar inte. Saltvattensystemen används främst i Intex simbassänger .

3. Städning

Förutom filterpumpen och kloret måste du också rengöra det uppblåsbara spabadet själv då och då. Detta kan enkelt göras med några enkla rengöringsmedel. Ett skopnät för att ta bort löv och kvistar från vattnet, och du kan enkelt rengöra väggarna med en borste, svamp eller skurhandske. Poolens botten är lättast att rengöra med en liten pooldammsugare som gör att du enkelt kan suga upp all smuts och sand.Strömförbrukning för ett uppblåsbart spa

Vi får ofta frågan hur mycket el ett uppblåsbart spa faktiskt använder. En logisk fråga, för hur mycket kostar ett uppblåsbart spa egentligen? Det finns olika delar av spaet som förbrukar elektricitet: filterenheten filtrerar vattnet, värmeelementet ser till att vattnet håller en bra temperatur och bubblor eller massagestrålar måste också produceras. Det är svårt att ange exakt hur mycket ström det uppblåsbara spaet förbrukar, men en bra tumregel är att med genomsnittlig användning förbrukar ett uppblåsbart spa cirka 5 - 15 kW per dag. Och om det är varmare än 15 °C ute kan man grovt säga att ett uppblåsbart spa kostar cirka 1,50 € per dag i el (beroende på energipriser).Uppblåsbart spa med filterpump
 

Var placerar du det uppblåsbara spaet?

Du kan faktiskt placera ett uppblåsbart spa var du vill, men några saker är viktiga att tänka på. Pumpenheten drivs med el, så kom ihåg att placera det uppblåsbara spabadet nära ett eluttag. När ditt spa har fyllts med vatten måste ytan kunna bära en avsevärd vikt. Placera den därför på ett betong- eller stengolv, eller välpackad trädgårdsjord. Du kan också placera spaet på gräs, men det är inte idealiskt. Gräs är inte en särskilt stadig bas, och du kommer också att få gula och torra fläckar i gräset om du lämnar Spa en hel sommar. Ytan ska också vara helt plan och fri från stenar, grenar eller vassa föremål som kan skada botten. Placera alltid det medföljande underlaget under spabadet för att ge extra skydd för botten.

Back to top

Kundvagn

Din varukorg är för närvarande tom

Shoppa nu